ACTIES

Bekijk hier onze lopende acties


Kom testrijden op Klever E-Bikes van 19 t/m 21 oktober bij E-Bike Gelderland!

Op 19 t/m 21 oktober is het mogelijk om bij EBG een proefrit te maken op een aantal Klever E-Bikes.
De Q Comfort, B comfort en X Speed modellen staan vanaf a.s. donderdag voor u klaar!
Kom vrijblijvend een kijkje nemen of bel ons op 085 – 48 32 800
Meer informatie over Klever? Kijk dan op www.klever-mobility.com/nl/.

OMSLAGFOTO websiteMulticycle 40 jaar: jubileumactie 40th Limited Edition

Veertig jaar Nederlandse kwaliteit! Dat viert Multicycle met de 40th Limited Edition. Ter gelegenheid van het 40  jarig jubileum van MC is deze gelimiteerde serie uitgebracht. Er zijn 400 e-bikes als een speciale jubileumeditie met elk een uniek nummer. Elke 40th Limited Edition heeft een certificaat van echtheid, samen met de uitgave van een unieke fietstas en kettingslot. Daarnaast profiteert u ook van een cashback van €150,-. Pak dit jubileumvoordeel en haal een echt collectors item in huis!

40 mc


ANWB Verlichtingsactie: zorg dat je gezien wordt!

Met de ANWB Fietsverlichtingsactie helpt de ANWB mee, om gezamenlijk met scholen, leerlingen, vrijwilligers en ouders, iedereen met goede verlichting veilig in het verkeer te laten bevinden. Zo draagt de ANWB bij aan het verlagen van het aantal verkeersongelukken onder kinderen in Nederland. Dankzij de Fietsverlichtingsactie zijn er ruim 300.000 kinderen en jongeren weer veilig en verlicht op pad door de donkere dagen in wintertijd.

E-Bike Gelderland doet mee aan deze acties Vraag in onze winkel naar de verlichtingscheckkaart en laat je verlichting op een aantal vaste punten nakijken. Daarnaast ontvang je op vertoon van deze checkkaart 15% korting* op verlichtingsonderdelen! Aanbieding geldt tot 1 december 2017.

ANWB verlichtingsactie website

*bij besteding vanaf €10,-


Wintercheck: is uw fiets al winterklaar?

E-Bike Gelderland is aangesloten bij ANWB Gastvrij. Heeft u een ANWB Fietspas dan kunt u bij ons gratis uw fiets laten checken op veiligheid en onderhoud! En doet u dat in november, dan krijgt u ook nog eens 15% korting op de eventuele reparaties (excl. arbeid). Maak een afspraak in onze winkel of vraag vrijblijvend om meer informatie!

wintercheck

Nog geen Fietspas? Kijk op anwb.nl/fietspas voor meer informatie.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren