arrow_upward arrow_upward

E-Bike Gelderland

is een veelzijdige fietsenzaak, gespecialiseerd in de moderne fiets, e-bike en diverse elektrische voertuigen. Daarnaast is er speciale aandacht voor ouderen- en mindervalidevervoer, zoals aangepaste fietsen van Van Raam en elektrische scooters, scootmobiels en cabinewagens.

Het team van EBG

Vijf dagen per week werken onze medewerkers om u de service te geven die onze klanten verdienen. Wij hebben niet alleen aandacht voor onze klanten, maar wij nemen ook onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu. Met elektrische voertuigen kunnen wij bijdragen aan een leefbare wereld voor onze kinderen en zorgen dat onze ouders zo lang mogelijk deelnemen aan de maatschappij.

Ons team is van alle markten thuis: we gaan verder dan adviseren en repareren. We helpen u ook graag met een passing voor een Van Raam fiets, zelfs als dit voor ons buitenshuis is, en we  ondersteunen u graag bij het regelen van een financiële oplossing voor uw nieuwe voertuig.

Ons bedrijf person_add

Voor particuliere én zakelijke klanten

Niet alleen bedienen wij particulieren, wij werken ook samen met andere organisaties. Zo zijn wij partner van diverse zorgorganisaties en -instellingen. Daar faciliteren wij proefritten voor fysio- en ergotherapeuten en voeren onderhoud uit voor het wagenpark van verzorgingshuizen. Daarnaast ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij unieke motoren voor e-bikes en andere elektrische voertuigen van het merk Unitek.

Ons bedrijf person_add

Service stopt niet bij de drempel

E-Bike Gelderland is een onderneming waarbij de veranderende markt en economische omstandigheden ons dwingt om u als klant steeds weer nieuwe mogelijkheden en oplossingen aan te bieden. Daarmee willen we ons onderscheiden en daarmee vertrouwen wij erop dat we voor u altijd de beste service kunnen verlenen.

E-Bike Gelderland werkt als een brede servicegerichte onderneming. Dat doen wij vanuit een ruim opgezette showroom waar enthousiaste verkoopadviseurs diverse goede producten en merken aanbieden en een moderne werkplaats waar de goed opgeleide monteurs alle merken fietsen en e-bikes voor u onderhouden en repareren.  Zowel showroom als werkplaats bevinden zich op de locatie in Doetinchem.

Ons bedrijf person_add
Balie - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Batavus - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Econelo werkplaats - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Balie

Wat klanten over ons vertellen

"Geweldige service! In 2016 had Opa een elektrische fiets bij EBG Gelderland gekocht. Vanwege zijn leeftijd kan hij die nu niet meer gebruiken en de fiets werd overgedragen aan familie in Den Haag, maar de versnelling deed het niet meer. Bij de lokale fietsenmaker in Den Haag zou de totale reparatie mogelijk € 800,- gaan kosten. Opa vertelde zijn verhaal aan EBG Doetinchem, die aanbood om te fiets kosteloos te repareren. Dus de fiets ging retour naar Doetinchem. Toen de levering van de onderdelen vanaf de fabriek lang duurde, werd een vervangende elektrische fiets gratis voor de vakantie ter beschikking werd gesteld. Na de vakantie was de fiets gerepareerd en werd er niets in rekening gebracht, zelfs geen arbeidsloon. De fietsenmaker in Voorburg gaf aan dat wij erg veel geluk hadden gehad! :)"

Eric Meijer

Wat klanten over ons vertellen

"Wij zijn Brabanders dus gastvrij. Nu op weekendtrip met de camper in Wichmond in het mooie Gelderland, heerlijk om te fietsen. Ons hondje gaat in de fietsenkar achter de fiets. En wat denk je? Op weg naar Doetinchem, buitenband in het bos kapot gereden. Fietsenwinkel gezocht en in Doetinchem aangekomen, werden we bij EBG gastvrij ontvangen. Uitgelegd wat het probleem was, “problemen zijn om opgelost te worden,” kreeg ik als antwoord! Binnen no-time twee nieuwe bandjes op de hondenkar en tussentijds mocht wij genieten van een heerlijk kop koffie met wat lekkers erbij. Mooi dat in deze coronatijd, wij aan de koffie zitten bij een TOP fietsen zaak. De rekening viel niet tegen, dus na afscheid genomen te hebben konden wij met een tevreden gevoel onze fietstocht hervatten. Dank team EBG Doetinchem voor de fijne service!"

Berend en Mieke Seelemeijer, Rosmalen
E-Bike Gelderland

aa