arrow_upward arrow_upward

Kwaliteit en service onder één dak!

E-Bike Gelderland heeft de beschikking over een eigen werkplaats in Doetinchem.

Dienstverlening

Een belangrijk onderdeel bij E-Bike Gelderland is het streven naar een goede service en dienstverlening. Daarom beschikken wij over een moderne en centraal gelegen werkplaats bij het centrum van Doetinchem. Hier werken vakbekwame monteurs met veel ervaring die uw e-Bike en fiets goed kunnen onderhouden. Voor dit onderhoud en de eventuele reparaties hanteren wij scherpe tarieven, waarbij uiteraard niet ingeleverd wordt op de kwaliteit. Hier vindt u onze tarieven voor onderhoud aan uw stadsfiets, sportfiets en e-bike. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw fiets volledig nagekeken. In overleg met u worden vervolgens eventuele reparaties uitgevoerd. Hierna kunt u er zeker van zijn dat u weer veilig de weg op kunt!

Dienstverlening person_add

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Voor alle fietsen en e-bikes

Stadsfiets

Al vanaf

€64,95,-

Sportfiets

Al vanaf

€74,95,-

E-bike

Al vanaf

€89,95,-

Van Raam

Al vanaf

€125,-

E-bakfiets

Al vanaf

€125,-

*exclusief onderdelen en eventuele overige montagekosten.

Werkplaats - E-Bike Gelderland
Werkplaats - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
Montage - E-Bike Gelderland
Kraft Tools bus - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Econelo - E-Bike Gelderland

Wat klanten over ons vertellen

"Geweldige service! In 2016 had Opa een elektrische fiets bij EBG Gelderland gekocht. Vanwege zijn leeftijd kan hij die nu niet meer gebruiken en de fiets werd overgedragen aan familie in Den Haag, maar de versnelling deed het niet meer. Bij de lokale fietsenmaker in Den Haag zou de totale reparatie mogelijk € 800,- gaan kosten. Opa vertelde zijn verhaal aan EBG Doetinchem, die aanbood om te fiets kosteloos te repareren. Dus de fiets ging retour naar Doetinchem. Toen de levering van de onderdelen vanaf de fabriek lang duurde, werd een vervangende elektrische fiets gratis voor de vakantie ter beschikking werd gesteld. Na de vakantie was de fiets gerepareerd en werd er niets in rekening gebracht, zelfs geen arbeidsloon. De fietsenmaker in Voorburg gaf aan dat wij erg veel geluk hadden gehad! :)"

Eric Meijer

Wat klanten over ons vertellen

"Wij zijn Brabanders dus gastvrij. Nu op weekendtrip met de camper in Wichmond in het mooie Gelderland, heerlijk om te fietsen. Ons hondje gaat in de fietsenkar achter de fiets. En wat denk je? Op weg naar Doetinchem, buitenband in het bos kapot gereden. Fietsenwinkel gezocht en in Doetinchem aangekomen, werden we bij EBG gastvrij ontvangen. Uitgelegd wat het probleem was, “problemen zijn om opgelost te worden,” kreeg ik als antwoord! Binnen no-time twee nieuwe bandjes op de hondenkar en tussentijds mocht wij genieten van een heerlijk kop koffie met wat lekkers erbij. Mooi dat in deze coronatijd, wij aan de koffie zitten bij een TOP fietsen zaak. De rekening viel niet tegen, dus na afscheid genomen te hebben konden wij met een tevreden gevoel onze fietstocht hervatten. Dank team EBG Doetinchem voor de fijne service!"

Berend en Mieke Seelemeijer, Rosmalen
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw e-bike of fiets?
E-Bike Gelderland

aa