arrow_upward arrow_upward

Verzeker uw fiets of e-bike

Wij raden u altijd aan bij het kopen van een nieuwe fiets, e-bike of e-scooter, een uitgebreide verzekering af te sluiten. Via ons kunt u een verzekering afsluiten bij de ANWB of ENRA en wij zorgen voor alles. Tijdens de aankoop van uw product hebben wij slechts enkele gegevens van u nodig en wij regelen de rest. Niet alleen het afsluiten van de verzekering regelen wij voor u, maar ook bij reparatie handelen wij het direct af met de verzekeraar. Dit is niet alleen voor u een zorg minder, maar op deze manier blijven de lijntjes kort: u hoeft niets te declareren of de kosten voor te schieten.

Doorlopende of aflopende verzekering

U kunt kiezen uit verschillende verzekeringen waaronder de meest voorkomende doorlopende verzekering en de aflopende verzekering. Met de doorlopende verzekering bent u gedekt bij schade, ongevallen en rechtsbijstand. Daarnaast kunt u kiezen voor een track&trace-zender, zodat u hem makkelijk terug kunt vinden via de app. Mocht uw fiets na 48 uur nog niet gevonden zijn, krijgt u 5 jaar lang het volledige aankoopbedrag terug. Daarnaast heeft u voor uw fiets 24/7 pechhulp onderweg in Nederland en België. De aflopende fietsverzekering kunt u afsluiten voor 3 of 5 jaar en heeft u de keus uit de basis verzekering of de uitgebreide verzekering. Bij de basisverzekering (3 jaar) bent u verzekerd bij diefstal en schade door poging tot diefstal. De uitgebreide verzekering (3 of 5 jaar) dekt daarbij ook schade door ongeval, ongevallenverzekering en verhaalrechtsbijstand.

Pakketten person_add

Uw premie

Bij fietsverzekeringen wordt doorgaans geen gebruik gemaakt van een vaste premie voor iedereen. Uw premie hangt af van onder andere de aankoopwaarde, uw woonplaats, de kans op diefstal of beschadiging en natuurlijk de gekozen dekking.

Bereken uw premie voor de doorlopende verzekering hier.

Bereken uw premie voor de aflopende verzekering hier.

Fietsverzekeringen person_add
Econelo - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Balie - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
Leenfiets - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Van Raam - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Balie
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw E-Bike, fiets of ander elektrisch voertuig?
E-Bike Gelderland

aa