« Terug

Fietsenwinkel.nl – Servicepartner

eBike Gelderland: Servicepartner van Fietsenwinkel.nl

eBike Gelderland is nu officieel Servicepartner van fietsenwinkel.nl. Omdat wij geloven in de combinatie van online- en offline verkoop en service, zijn wij deze samenwerking aangegaan. Bij EBG zoeken wij die samenwerkingen waar u als klant verder mee komt. Als servicepartner kunnen wij u ondersteunen bij uw online aankoop.

Wat betekent dat voor u als klant?

Een gouden combinatie tussen het gemak van online uw fiets of e-Bike bestellen via fietsenwinkel.nl én de kwaliteit en service van EBG via onze werkplaats en showroom in Doetinchem. Bij aankoop, onderhoud en reparatie van uw online gekochte fiets kunt u terecht in onze winkel en werkplaats. Uw online bestelde fiets wordt afgeleverd in onze showroom, waar u deze kunt ophalen.

Onderhoud en reparaties

Onze vakkundige en gediplomeerde monteurs kunnen alle voorhanden reparaties voor u uitvoeren.  Zo bent u verzekerd van jarenlang fietsplezier. Naast het onderhouden van uw reguliere fiets hebben wij natuurlijk de kennis in huis om ook uw e-Bike professioneel en goed te repareren en onderhouden. Zo kunt u dus ook voor onderhoud aan uw bij fietsenwinkel.nl aangeschafte elektrische fiets terecht. Met onze geavanceerde apparatuur lezen wij indien nodig de software van uw fiets uit.

fietsenwinkel.nl

Dat is dus serviceverlening bij u in de buurt. Heeft u een vraag over uw online aangeschafte fiets? Loop gerust bij ons binnen, wij helpen u graag verder in onze showroom en werkplaats.

Meer weten over de samenwerking tussen EBG en fietsenwinkel.nl? U leest het hier:
https://www.fietsenwinkel.nl/locaties/service-doetinchem

eBike Gelderland