arrow_upward arrow_upward

Onbezorgd onderweg voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand leaset u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten, zowel zakelijk als privé.

Lease: niet alleen voor de auto

Bij E-bike Gelderland kunt u een lease afsluiten voor uw nieuwe fiets, e-bike of welk ander elektrisch voertuig dat u bij ons aanschaft. Voor een vast bedrag per maand, wordt u volledig ontzorgd. De leasemaatschappij neemt namelijk niet alleen de kosten van de fiets voor haar rekening, maar zorgt daarbij ook de onderhoudskosten, de verzekering en pechhulp voor onderweg. Alles wat u moet doen is uw voertuig opladen en tijdig afleveren voor onderhoud. U kunt een lease afsluiten zowel privé als zakelijk.

Lease person_add

Hoe werkt het?

Of u nu zakelijk of privé wilt leasen, het proces is vrijwel gelijk. Zoals aangegeven, neemt de leasemaatschappij alle kosten op zich, en is hierdoor de eigenaar van het voertuig. U (of uw werknemer, als het om een zakelijke lease gaat) mag natuurlijk wel zelf uitzoeken wat u wilt hebben! Zodra de keus is gemaakt, vullen wij met u de aanvraag in en wij dienen deze voor u in.

Aan het einde van de leaseperiode heeft u de keus om de fiets over te nemen of u kunt deze weer inleveren bij de leasemaatschappij. Zij dragen dan zorg voor de verkoop van de fiets, wat betekent dat u ook geen restwaarderisico loopt.

Kijk voor meer informatie:

Lease person_add
Winkel - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Econelo - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Balie
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw E-Bike of fiets?
E-Bike Gelderland

aa