arrow_upward arrow_upward

Econelo

E J1000 - E-Bike Gelderland

Klik hier voor Econelo Producten.

Econelo is een Duits bedrijf dat zich onderscheidt door jarenlange, gespecialiseerde ervaring in e-mobility voor ouderen en mindervaliden. Hierdoor kunnen ze bijzondere, hoogwaardige maar betaalbare vervoersmiddelen op de markt brengen. De laatste tijd zijn deze mobiliteitsoplossingen niet alleen meer voor ouderen en mindervaliden, maar ook “jongere” en “gezonde” doelgroepen zien de voordelen van deze elektrische voertuigen. Net als met een scooter, geen files; net als met een fiets, geen uitlaatgassen. En wat de elektrische overdekte scootmobielen of brommobielen van Econelo hier nog aan toe kan voegen: geen nat pak als het regent!

E-Bike Gelderland hecht veel waarde aan het mobiel houden van ouderen en mindervaliden en wil daarbij bijdragen aan het verbeteren van het klimaat. Wij geloven erin dat mensen gelukkiger zijn als ze zich zo lang mogelijk zelfstandig kunnen bewegen.  En dat kan heel goed elektrisch kwalitatief en compact tegen een zeer betaalbare prijs.

Elektrische driewielers

E S1000 - E-Bike GelderlandHoofdzakelijk werden de klimaatvriendelijke e-driewielers, ook wel e-trike genoemd, van Econelo voor senioren en mindervaliden gebruikt. Maar nu er met een scooterrijbewijs ook op deze e-driewieler gereden mag worden, tonen ook jongere gebruikers interesse in deze vervoersmiddelen. Ontegenzeggelijk goedkoper in gebruik dan de knetterende scooters en bromfietsen met hun verbrandingsmotoren, stiller in elk geval en milieuvriendelijk zijn de meest aangedragen argumenten. Het rijden op een e-driewieler wordt dus al lang niet meer gezien als een oplossing voor ouderen en gehandicapten, maar als een oplossing voor een verantwoordelijke, bewuste bestuurder.

Elektrische Overdekte Scootmobielen.

M1 - E-Bike Gelderland

  • De Econelo M1 is een multifunctioneel, modern en duurzaam voertuig. De inzetbaarheid is divers en door iedereen te gebruiken. Zowel valide als zeker ook minder-valide gebruikers zijn enthousiast over de functionaliteit en de vele gebruiksmogelijkheden. Ieder mens is anders en zo zijn ook alle aanpassingen en gebruikswensen uniek per klant.  De aanpassingen aan een Econelo M1 voor MIVA gebruik, komen altijd overeen met de standaard voorwaarden zoals door de RDW voorgeschreven in hun MIVA-voorschriften. Daarnaast ligt de eindverantwoordelijkheid voor gebruik en toepassing altijd bij de gebruiker en eigenaar van de Econelo M1.

Elektrische overdekte scootmobielen of brommobielen

E F1 - E-Bike GelderlandVoor veel oudere mensen zijn de seniorenmobielen van Econelo een belangrijk onderdeel van hun zelfstandige levens. Met deze overdekte scootmobiel of brommobiel kunt u eenvoudig en betrouwbaar uw alle mobiliteitsmogelijkheden herwinnen die u verloren was, zonder rekening te hoeven houden met het weer.  Niet alleen bent u beschermd tegen regen of wind, maar dankzij de elektrische verwarming kunt u ook in de winter comfortabel onderweg. Deze wagentjes zijn ook beter te zien door andere weggebruikers dan een fiets, scooter of bromfiets, dus de kans dat de overdekte scootmobiel of brommobiel over het hoofd gezien wordt, is wezenlijk kleiner.

Onze elektrische overdekte scootmobielen of brommobielen zijn te krijgen met drie of met vier wielen en zijn RDW erkend en goedgekeurd!  Ze zijn dus standaard uitgerust met betrouwbare remsysteem, verlichting, knipper- en waarschuwingslichten, achteruitkijkspiegel en claxon. Voor de elektrische overdekte scootmobielen of brommobielen hoeft u geen autorijbewijs (B) hebben, maar u moet in elk geval in bezit zijn van een scooterrijbewijs (AM).

Hierdoor kunnen niet alleen ouderen comfortabel, droog en warm van a naar b tuffen, jongeren kunnen twee jaar eerder met een dak boven hun hoofd rondrijden. In plaats van een milieuvervuilende scooter met een benzinemotor, is er nu dus ook een optie waar geen dure benzine in hoeft en waar stinkende en vervuilend uitlaatgassen uitkomen. Weer of geen weer, zomer of winter, met de overdekte scootmobiel of brommobiel zijn jongeren niet meer afhankelijk van het ov of hun ouders en zetten hopelijk deze milieubewuste keuze door, wanneer ze opzoek gaan een eerste auto.


    Bezoek onze showroom

Econelo - E-Bike GelderlandBent u benieuwd naar de mogelijkheden van Econelo? Dan kunt u de showroom van E-Bike Gelderland bekijken. Wij hebben voor u een ruim assortiment van Econelo. Dus bent u nieuwsgierig? Kom graag langs en misschien zien wij u wel wegrijden op een van deze prachtige wagens. U kunt tevens ook meteen een testrit maken als u al een mooie wagen op het oog heeft.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797