arrow_upward arrow_upward

VanDijck

Van Dijck biedt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met oog voor design. Van Dijck fietsen zijn speciaal ontworpen voor woon-werkverkeer, voor een sportieve fietstocht, maar natuurlijk ook voor gewoon binnen de stad. Deze drie wensen hebben zij ondergebracht in drie series. Kom langs in onze showroom en we helpen u graag verder

Toont alle 5 resultaten

Urban/Transport

Van Dijck biedt met deze serie elektrische transportfietsen met sterke dragers en een krachtige motor. En met het hippe design zijn ze ook nog eens mooi om te zien! Een middagje shoppen of de boodschappen voor de hele week, deze stevige fietsen kunnen het allemaal dragen. Dankzij de ruimte keuzemogelijkheid in accucapaciteit, peddelt u—ook zwaar bepakt en bezakt—moeiteloos terug naar huis.

Tour/Commuter

Als u opzoek bent naar een alternatief voor uw dure, milieuvervuilende auto, biedt deze serie fietsen uitkomst! Deze commutermodellen zijn een fantastische optie voor woon-werkverkeer die gezond is voor u én het klimaat. Deze fietsen zijn op en top sportief, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Hiermee kunt u dus door de week comfortabel van en naar uw werk trappen en in het weekend een lekkere lange fietstoer maken door de natuur.

Tour/City

In deze serie heeft VanDijck al het goede van de twee andere series bij elkaar in deze stadsfietsen. Een lekkere fietstocht met de wind door je haar en altijd de wind in de rug. Of u nu een snelle boodschap gaat doen of er met het hele gezin een dagje op uittrekt, met deze fiets kan het allemaal. De sterke motor en de ruime keuze in accucapaciteit kunt u comfortabel fietsen zowel binnen als buiten de stad.

Van Dijck legt de nadruk op kwaliteit in het hogere segment. Deze elektrische fietsen kenmerken zich door de elegante uitstraling, nette afwerking en bijzondere vormgeving van de frames. U kunt kiezen uit e bikes speciaal geschikt voor woon-werkverkeer of stadsgebruik. Daarnaast heeft u de keuze uit een elektrische fiets met middenmotor of voorwielmotor.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze VanDijck fietsen? Kom langs in onze showroom en we helpen u graag verder! Onze medewerkers vertellen u graag meer over de opties en u kunt zelfs een proefrit maken.

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797